TOTACHI



TOTACHI

 

В 1998 році група японських інженерів-хіміків заснувала компанію Totachi Industrial Co., Ltd. Japan. Сьогодні TOTACHI INDUSTRIAL CO., LTD. – світовий лідер з розробки, виробництва та маркетингу інноваційних моторних масел, охолоджуючих рідин, фільтрів та акумуляторів для автомобілів.
Торгова марка має офіційне представництво в Сингапурі та Росії. Виробництво розташоване в восьми країнах, а офіційна мережа дистриб’юторів нараховує 50 держав.
TOTACHI використовує екологічно чисту сировину – базові масла від Exxon Mobi, що відповідають міжнародним стандартам ISO9001 та присадки від британського хімічного концерну Infinium.
Баланс поміж ефективним використанням ресурсів та задоволення зростаючих потреб сучасної автомобільної промисловості – головна задача TOTACHI, які вони успішно вирішують, розширюючи асортимент продукції та інвестуючи в розвиток виробничих high-tech технологій.
Для створення єдиної систему контролю якості на кожному етапі – від імпорту нафти до продажу готової продукції, компанія здійснює безперервне керування. В основі такого підходу лежить принцип відповідальності перед своїми клієнтами.
Придбав продукцію ТМ TOTACHI, Ви не тільки отримуєте найпрогресивніші та якісніші мастильні матеріали та автозапчастини, а й робите внесок в охорону довкілля та розвиток легкомоторної і індустріальної галузі.
Офіційний сайт: http://totachi.co.jp/

 

Товари бренда