VELVANA



VELVANA

Українсько-чеське СП «ВЕЛВАНА» вже більше 18 років займається розробкою, виробництвом і продажем автомобільних експлуатаційних матеріалів, автохімії, автокосметики та займає лідируючі позиції на ринку у сфері виробництва видаткових матеріалів для автомобілів.
Асортимент товарів, що виготовляється компанією - найширший в Україні. У розробці нових продуктів враховуються нові наукові тенденції світових виробників автохімії. Більшість продуктів виробляються за рецептурою чеського засновника.
Компанією застосовуються спеціально розроблені сучасні інгібітори корозії. У пакет присадок, крім інгібіторів корозії, входять присадки, що запобігають утворенню накипу, присадки для придушення піноутворення і стабілізуючі добавки. Завдяки незмінно високій якості продукції, що виготовляється, впровадженню сучасних технологій, оптимальному співвідношенню якості та ціни, продукція досягла рівня провідних іноземних виробників, а сертифіковані лабораторії дають найвищі оцінки продукції.
У структуру СП «Велвана» входять декілька підрозділів - завод з виробництва автохімії в Житомирській області, виробнича база в Києві, відділ оптової торгівлі, відділ транспортних перевезень, а також мережа філій і представництв у різних містах України.
Крім автохімії та автокосметики компанія розвиває кілька напрямків діяльності - виробництво побутової хімії, тепло- і холодоносіїв для індивідуальних систем опалення котеджів.

Офіційний сайт: http://velnord.ua