EEP



EEP

EEP, що належить корпорації EEP в Урумчі (КНР), Сіньцзян-Уйгурський автономний район, є міжнародним брендом автомобільних запчастин. Це скорочення від «Era», «Eminent» і «Partner». «Era» означає, що наші продукти йдуть в ногу з новою ерою. «Eminent» демонструє високу якість і надійність наших товарів. «Partner» має на увазі взаємовигідне співробітництво. В цілому, EEP означає рішучість створити велике майбутнє разом з вами в цій новій ері.
Відповідно до принципу йти в ногу з новою ерою, прагнути до досконалості і взаємовигідної співпраці, не тільки члени EEP дотримуються високих відправних точок, високої якості і високих цілей, але також докладають всіх зусиль, щоб задовольнити своїх клієнтів, розглядаючи їх як друзів. Тому продукти користуються популярністю в світі, особливо в європейських країнах і країнах Центральної Азії. 
Японські технології точного виробництва і сучасне обладнання застосовуються до продуктів EEP. Компанія використовує інтенсивні матеріали для забезпечення довговічності і кожна деталь, від виробництва до покупки, добре контролюється, щоб забезпечити високу якість, привабливий зовнішній вигляд і довговічність.

Офіційний сайт: http://www.eepauto.com