BCGUMA



BCGUMA

ТМ «BCGUMA» - українська торгова марка, під якою виробляються якісні гумово-металеві автозапчастини в широкому асортименті для післягарантійного обслуговування європейських і азіатських автомобілів: сайлентблоки, втулки стабілізатори, подушки двигуна і КПП, пильовики, втулки амортизатори і багато іншого в перспективі.
Підприємство було створено в 1998 році в м. Біла Церква Київської області та за короткий час зуміло стати конкурентоспроможним, продукція користується постійним попитом у різних регіонах України і за її межами, спостерігається стабільний і успішний розвиток за рахунок впровадження нових передових технологій і використання сучасного обладнання.
В основі успіху підприємства лежить висока якість продукції, тому джерела сировини ретельно відбираються і вибирається краще з того, що пропонує ринок. Все надходить сировина проходить суворий контроль за фізико-хімічними показниками та критеріями безпеки. Саме такий підхід керівництва підприємства до якості сировини і напівфабрикатів забезпечує виробництво високоякісної продукції. Обрані пріоритети: якість сировини і виробів, сучасна технологія і доступна ціна обумовлюють високий споживчий попит на всю вироблювану продукцію.
Підприємство ТМ «BCGUMA» постійно працює над розширенням асортименту гумотехнічних виробів. Щомісяця ми тішимо наших покупців новими видами продукції, прагнемо найбільш повно задовольняти потреби широких верств населення в якісних і, разом з тим, доступних за ціною автомобільних запчастинах.
Фундаментальне правило партнерських відносин - це робота на взаємну вигоду і націленість на довгострокову і плідну співпрацю.

Офіційний сайт: https://bcguma.ua

 

Товари бренда