IRC



IRC
IRC - торговий бренд компанії Iksan Rubber Company, Ltd. Основний напрямок компанії - виробництво гумотехнічних виробів, в тому числі і для ринку автозапчастин на легкові автомобілі. Також активно розвивається підрозділ IRC suspension, що випускає деталі підвіски. Виробнича програма на 70% складається з комплектуючих на автомобілі корейського виробництва.
 
Гумотехнічні вироби бренду IRC точно відповідають розмірам оригінальних автозапчастин, є високоякісними, надійними і довговічними. Безсумнівний позитивний момент-відносно невисока ціна на запчастини.
 
В асортименті IRC сайлендблокі, втулки, подушки (опори) двигуна і опори амортизатора. Номенклатура включає в себе близько 50 найменувань гумотехнічних виробів.
 
Близько 70% ГТВ поставляються для автомобілів Daewoo, Chevrolet, також в наявності вироби для автомобілів марок Kia, Hyundai, Geely.
Виробництво знаходиться в Південній Кореї. На продукцію існує гарантія імпортера. Запчастини IRC відповідають міжнародним стандартам.
 
ТМ IRC орієнтована на впровадження доступною для широкого кола автомобілістів цінової політики своєї продукції. Запчастини ТМ IRC вже зараз за якістю складають гідну конкуренцію лідерам в сфері виробництва гумовотехнічних виробів для легкових автомобілів.
 
Парус-Авто більше 5 років є ексклюзивним дилером ТМ IRC на території України.

 

Офіційний сайт: http://iksanrubber.com/

Товари бренда